Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "DISTANSRITTSATSNINGENS första blogg"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

DISTANSRITTSATSNINGENS första blogg


Ingrid Berg har lämnat förslag på att Distansrittsatsningen kan ha en blogg för att kunna arbeta vidare mot nya tävlingar och utmaningar.  Här kan alla som är med i satninsgen, och vill vara med, kommunicera och samarbeta!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 november 2011 13:02 av Anki E

Lääääänge sen

Ujujuj... nu var det länge sen det uppdaterades sist!

I början på november körde klubben Delsboritten, en liten prova på-ritt på totalt 1 mil. Det var betydligt fler som kom till start i år och det är jättekul!!

I och med detta så tar Distanssatsningen ny fart och en första träff är planerad. Så spännande!

Och dessutom är tävlingsterminen för 2012 fastlagd och finns på www.ridsport.se.
Jag har hittat 4 tävlingar på rimligt avstånd som ser intressanta ut.

Jamän så där, nu kör vi!

1 augusti 2011 17:09 av Ingrid Berg

Saknad

Vad jag saknar att inte kunna tävla! Foten hade ett litet brott också, fast stukningen är det som tar tid. Har suttit och åkt häst en gång, men hoppas snart kunna ta upp ridningen. Nån mer tävling i år lär det inte bli. Till er som är sugna på långritt eller långkörning, finns ju Hågadalen runt som går 3 sept tror jag.
Lycka till Gitta med fjordingen! Klart ni startar nästa år!

11 juli 2011 22:24 av Gitta

Hittade hit !

Har hittat hit sen jag bytte webbläsare på datorn ! Hassela rallyt var jättekul och jag tänker vara med nästa år ! Då fick jag ju raskt en utmaning att vara med på min lilla Isaac ! Utmaningen antagen och idag har jag suttit för allra första gången på min lilla kille !! Nu måste jag ta reda på vad jag gör nu när jag suttit och han har gått några steg med mig..........han är sååå mjuk och fin att sitta på !

8 juli 2011 11:10 av Ingrid Berg

Läget

Var på maskeraden på hästrallyt och det är en fantastisk tillställning! Kul att både Gitta och Anki var med! Själv hoppade jag fram på kryckor. Nu klara jag mig nästa helt utan kryckor och är så ridsugen!!! Såg på km-listan (en lista på hur långt man ridit i distanstävlingar) att jag hade 20 km kvar till mina första 1000 km! Vill fixa dom i år! Hoppas foten blir bra och att jag mentalt inte blivit rädd så kanske det går.

7 juli 2011 13:45 av Anki E

Hästrally forts

På lördag kväll var det maskerad, och jag hade hittat en passande Robin Hood-dräkt som funkade fint. Nelson skötte sig exemplariskt fast jag red barbacka.

På söndagen var det dags för etapp 2 som gick runt Ölsjön. Vacker natur och fina gårdar.
Totalt blev det nog strax över 6 mil fördelat på de två dagarna, och jag kan lugnt konstatera att kondisen på hästen är det då inget fel på. Men matte kanske ska träna lite mer... ;)

Nåja, vi tränar vidare under sommaren och siktar på Edsbyn i höst.

7 juli 2011 13:40 av Anki E

Hästrally

Oj, kanske läge med en liten uppdatering.

Helgen som var for jag och Nelson till Hassela för det årliga Hästrallyt. Alltid lika trevligt!

Vi hade verkligen tur med vädret - mulet och uppehåll hela helgen förutom söndag em då det sprack upp och solen sken härligt under prisutdelningen.

Första dagen gick banan runt Ässjö och delvis genom marker där den stora skogsbranden drog fram. Mäktigt att se de brända träden och grönskan som spirar!
Uppgifterna gick med varierande resultat.

20 juni 2011 13:17 av Anki E

Sårskada

Jag och Nelson kom oss inte ens iväg till Sveg.
Han lyckades få ett sår på hoven som svullnade upp och gjorde att han markerade i traven. Det höll i sig ett par dagar och det var bara att stryka oss från startlistorna.

Så nu blir det bubbelplast på inför nästa tävling!!
Om två veckor är det Hästrally i Hassela och där ska vi vara med! =)

19 juni 2011 10:51 av Ingrid Berg

Tävlingen

Nu blev det ett bakslag. Buddha var för stressad från start och jag var dum som inte bröt. Det slutade med att några km från mål så drog han och jag kastade mig av i farten. Det såg uppenbarligen lite dramatiskt ut, men det resulterade bara i en stukning i foten och Buddha är helt ok. Man hoppas man lär sig av misstagen.

17 juni 2011 19:14 av Ingrid Berg

Tävling!

Idag har vi skrittat 2 tim i backe. På em har jag packat släpet och nu är det lite matsäck kvar att packa. Buddha står i stallet, nytvättad och fin. Kl 5 imorgon bitti ger vi oss av. Tack för välgångsönkningen, Emma. Tyvärr har jag uppfattat att Anki fått ställa in pga hälta. Jättesynd!! Men det går fler tåg.

16 juni 2011 00:56 av Emma B

Lycka till!

Lycka till Anki och Ingrid! Vi håller tummen för er!

Vill du vara med och sponsra föreningen? Vänligen kontakta This is a mailto link

TACK!

 

 Asplinds entreprenad AB

löfstrandsrör

mail.google.com

 

 

logga...

 

 

Nya Konditoriet i Delsbo

sens

 

 

Urban Brink

 

Postadress:
Delsbo KRS - Ridsport
Sunnansjövägen 16
82470 Delsbo

Kontakt:
Tel: 065310412
E-post: This is a mailto link

Se all info